Vpiši iskalni niz

O nas

Agencija SmartestHR je zaposlitvena agencija, ki gradi most med iskalci zaposlitve in delodajalci. Predvsem pa iskalcem zaposlitve in zaposlenim s področja turizma ponuja nove zaposlitvene priložnosti, tudi v drugih gospodarskih panogah. Delodajalcem pa ob skrbno izbranih kandidatih nudi kratek, strokovni in učinkovit proces do sklenitve zaposlitve.  

Nuša Šolar

Ustanoviteljica in direktorica

Tomislav Čeh

Ustanovitelj in direktor

SmartestHR ustvarjajo strokovnjaki iz različnih segmentov hotelskega in poslovnega sveta. Na svoji poti so prepoznavali potenciale in potrebe vseh strani - zaposlenega, delodajalca in uporabnika storitev. Skupaj so gradili na vrednotah in ustvarjali ponudbe, ki so se ločevale od ostalih po dodani vrednosti za uporabnika. Kot zagovorniki strasti do dela za uspehe ter nepozabne izkušnje za končnega uporabnika, so usmerjeni v visoko mero ujemanja in kreiranje pozitivnih zaposlitvenih izkušenj.

Ključni del ekipe SmartestHR sta Nuša Šolar in Tomislav Čeh. Dolga leta sta se srečevala s problematiko zaposlovanja, predvsem na področju hotelirstva. Zato sta se odločila, da je napočil čas za reševanje tega problema in naredila korak naprej z agencijo SmartestHR.

Pridružite se nam in najdite zaposlitev po svoji meri.